Kontakta oss

ServiceFinder – Vår historia

Vi på ServiceFinder är tjänsteförmedlingsföretaget som hjälper ditt företag att synas och framför allt få mer kunder. Hittills har över 5 000 företag anslutit sig oss. Bli kund du också – skicka in din intresseanmälan via vår hemsida servicefinder.se redan idag! Allt du behöver göra är att gå in på servicefinder.se och klicka på ikonen ”Anslut ert företag”, längst upp på hemsidan. Därefter fyller du i företagets organisationsnummer samt telefonnummer. Du kommer sedan att bli kontaktad av oss på ServiceFinder. head-img

Som ny företagskund hos ServiceFinder så tar du första steget mot nya kunder genom att skapa en Företagspresentation. I denna presentation ska du försöka fånga kundens intresse. Skriv en allmän text om företaget och ange referens och omdömen. Glöm inte att också lägga in ditt företags logotype.

Steg två, när du är klar med din Företagspresentation, tar du genom att köpa kontaktuppgifter. Dessa kan du köpa via matchningsmejlen du får från oss eller när du är inloggad på ditt konto på ServiceFinder. Ta sedan direkt kontakt den potentiella kunden på telefon. Att sedan skapa en offert hos oss på ServiceFinder är mycket enkelt. Du använder dig av vår Offert Modul. Var dock noga med att kontrollera att alla fält är ifyllda. En korrekt och tydlig offert gör att kunden känner sig trygg.

Hur kan mitt företag exponeras ännu mer? Vi på ServiceFinder erbjuder en smart tilläggstjänst som innebär att ditt företag hamnar i Företagsguiden. Alla kunder vill inte lämna en förfrågan utan tar hellre direkt kontakt med företag som de är intresserade av. Att vara representerad i Företagsguiden medför att ditt företag når fler kundgrupper.

 

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är en av Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se

  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag


Intresseanmälan!

Organistationsnummer/Företagsnamn

Telefonnummer

En mycket populär tjänst som vi på ServiceFinder kan erbjuda heter Träffa Kunden. Tjänsten innebär att våran kundtjänstavdelning bokar in möten med kunder för en mindre avgift. På så vis slipper ditt företag att försöka nå kunder via telefon.
Hos oss på ServiceFinder kan du som företagare också teckna en gruppförsäkring, som ger ditt företag ett skydd i 30 dagar i samband med sjukskrivning. Försäkringen kostar endast 294 kronor.
Gör ditt företag en tjänst och bli kund hos oss på ServiceFinder -tjänsteförmedlingsföretaget som parar ihop företag och privatpersoner. Om du har några frågor så ska du inte tveka att höra av dig till vår kundtjänst, som nås på telefonnummer 08-653 00 00.

Mer fakta om ServiceFinder: